Veel gestelde vragen

Zijn er huisdieren toegestaan?

Op vakantie neem je je hond het liefst gewoon mee. Wanneer je dit vooraf meldt, dan zijn huisdieren toegestaan. De enige voorwaarde die we stellen is dat de bungalow weer netjes achtergelaten dient te worden. Voor huisdieren wordt € 15,- per huisdier per verblijf in rekening gebracht. Via de website kun je direct reserveren als je komt met 1 of 2 honden. Mocht je meer honden of andere huisdieren willen meenemen dan is er in overleg veel mogelijk. Neem contact met ons op om je wensen te bespreken.

Zijn er fietsen aanwezig?

Bij alle bungalows zijn 2 fietsen aanwezig. Alle BosBungalows beschikken over een kinderzitje achterop de fiets. Extra fietsen kun je eventueel zelf meenemen. In de schuur is ruimte om deze te stallen. Op veel van de parken is het mogelijk om bij de receptie extra fietsen te huren indien gewenst (en voorradig). Alleen in Schagen en Sint Maarten is deze mogelijkheid er niet.

Mag ik afwijken van de normale huurperiodes?

Ja, dat mag. Kom en ga wanneer het jou uit komt! Huur een sfeervolle vakantiehuisje en regel je vakantie zoals jij dat wilt! Kies je eigen aankomstdag en vertrekdag. Een weekend van donderdag tot zondag? Of zaterdag tot dinsdag? Geen probleem. Ook flexibele aankomst- en vertrektijd zijn mogelijk in overleg. Alleen in het hoogseizoen is het niet mogelijk om af te wijken van de standaard huurperiodes.

In het reserveringssysteem kun je kiezen of je per nacht wilt reserveren, een midweek, lang weekend, kort weekend of week. De lange en korte weekenden kunnen ingaan op zowel donderdag als vrijdag. Je kunt eenvoudig het tarief online berekenen.

Kom je er even niet uit vraag bij afwijkende periodes een prijsopgave aan.

Is er Wi-Fi aanwezig?

Draadloos internet is tegen betaling beschikbaar bij de BosBungalows. Bij de BosBungalows in Drenthe kun je een inlogcode aanvragen voor een dag (€ 4,-), week (€ 12,-) of maand bij de receptie van de camping. Bij de overige BosBungalows en KustBungalows bieden we gratis Wi-Fi aan. De wi-fi wordt op de meeste parken verzorgd door het park. De regels hiervoor kunnen dus per park verschillen.

Is er animatie op het park?

Ja, gedurende het hoogseizoen is er een animatieteam aanwezig op alle parken. In Julianadorp en op de Veluwe is er gedurende het gehele recreatieseizoen (april t/m oktober) een animatieprogramma.

Zijn de bungalows ook te huur voor langere periodes?

In de periode van november t/m april is het mogelijk om een bungalow voor een langere periode te huren. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

Wanneer je een bungalow reserveert, krijg je na betaling de mogelijkheid om direct de (aan)betaling online te voldoen via iDeal of om de betaling op een ander moment via internetbankieren te voldoen. In het laatste geval ontvang je een factuur per email. De (aan)betaling kun je vervolgens voldoen via internetbankieren/ bankoverschrijving binnen 14 dagen. Het totaalbedrag dient uiterlijk 30 dagen voor aankomst te zijn voldaan. Bij lastminute boekingen is dit natuurlijk niet mogelijk, maar dien je de betaling z.s.m. te voldoen. De betaling dient altijd voor het verblijf te zijn voldaan.

Wanneer tussen de reservering en het daadwerkelijke verblijf meer dan 2 maanden zit, vragen we een aanbetaling 50% welke binnen 14 dagen voldaan dient te worden. Het restantbedrag dient uiterlijk 30 dagen voor aankomst overgemaakt te worden. Lukt dit niet, neem dan tijdig contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hoe hoog is de borg?

We vragen bij de huur van een Heerlijke Bungalow geen borg. Hierdoor is het totaal te betalen bedrag gelijk een stuk lager! In plaats van de borg hanteren we een verplichte schadeverzekering logies. Mocht er onverhoopt toch een ongelukje gebeuren dan is dit verzekerd. U hoeft alleen maar een formulier in te vullen en dan wordt alles netjes afgehandeld, zonder eigen risico. Wel zo fijn.

Hoe vindt de sleuteloverdracht plaats?

De sleutel kun je ophalen bij de receptie. Nadat het totaalbedrag ontvangen is, informeren wij de receptie over je komst. In Sint Maarten en Schagen hoef je geen sleutel op te halen bij de receptie maar werken we met een pincode systeem bij de bungalows. Alle benodigde informatie hiervoor ontvang je bij de reservering.

Kan ik een annuleringsverzekering bij jullie afsluiten?

Ja! Het is ook mogelijk om bij het maken van uw reservering direct een annuleringsverzekering af te sluiten. Alles in een keer geregeld, wel zo makkelijk! We werken samen met verzekeringsmaatschappij de Europeesche. Zij zorgen voor de verwerking hiervan.

Zijn jullie aangesloten bij ANVR of SGR?

Nee, vanwege de hoge kosten hebben hiervan afgezien. Zouden we dit wel doen, dan zouden we onze huurtarieven flink moeten verhogen en wij willen juist betaalbare vakanties aanbieden! Wilt u toch wat extra zekerheid? Dat kan. We zijn ook te reserveren via de boekingsorganisatie Heerlijke Huisjes (met SGR garantie). Het huren van onze bungalows is wel iets duurder via deze organisaties, maar dan heeft u wel extra zekerheid.

Heerlijke Bungalows is wel aangesloten bij het Q-shop keurmerk. Het keurmerk voor webwinkels. Webwinkels die het Qshops webwinkelkeurmerk voeren bieden meer zekerheid. Tevens bemiddelt Qshops keurmerk bij klachten en geschillen.

Waar komen de leuke meubels vandaan?

Van veel gasten krijgen we de vraag waar de leuke meubels vandaan komen. De meeste meubels die je aantreft in de bungalows zijn afkomstig van de Houten Meubel Outlet. Stijlvolle kwaliteitsmeubel tegen gunstige prijzen. Meer weten? Kijk snel in de webshop van Houten Meubel Outlet.

 

 

De zekerheid van:
Europeesche Verzekeringen
Veilig betalen met:
iDEAL