Meest gestelde vragen betreffende het coronavirus COVID-19

Update 13-5-2020

Door alle versoepelingen is er momenteel steeds meer mogelijk. Op sommige parken gaan de zwembaden voorzichtig weer open en de parken maken zich op voor de volgende fase waarin de terrassen en restaurants weer open mogen. Uiteraard houden ze hierbij rekening met alle regels die er zijn.

 

De reglementen kunnen per park en veiligheidsregio verschillen. Heeft u hier een vraag over? Stel deze dan het liefst per e-mail. Het is momenteel alleen mogelijk om te verblijven met mensen uit uw eigen huishouden. Meerdere huishoudens in 1 bungalow is nog niet toegestaan door de veiligheidsregio's en er wordt hier streng op gecontroleerd.

____________________________________________________________________________________________________________________

Update 23-4-2020

Goed nieuws! Vanaf dinsdag 28 april zal ook 't Noordersandt in Julianadorp aan Zee de deuren weer openen. We hebben inmiddels gemerkt dat er veel behoefte is om er lekker even uit te zijn en dat kan dus nu weer volop.

Uiteraard vragen we u hierbij de richtlijnen van het RIVM te volgen. Het ontvangen van visite of familie is op dit moment niet toegestaan. Ook op parken kunnen hiervoor boetes uitgedeeld worden.

Op de parken kunnen diverse faciliteiten gesloten zijn, zoals de binnenspeeltuin in Drenthe, de zwembaden op alle parken en de restaurants / eetgelegenheid uiteraard. In Hoenderloo en Beekbergen zijn de supermarkten wel geopend. Ook is het mogelijk om maaltijden af te halen op deze parken.

Maar er is zeker nog genoeg te doen!

- Op een verantwoorde manier heerlijk de natuur in! Een boswandeling of strandwandeling maken kan nogsteeds!
- Lekker lui een boek lezen binnen of buiten!
- Fietsen, mountainbiken of harlopen op de geweldige routes die er zijn.
- Met het gezin gezellig een potje jeu de boule, badminton of een ander spel
- Gezellig aan tafel een spelletje doen!
- De kinderen kunnen lekker spelen in de tuin op de trampoline of hun energie kwijt in de vele speeltuintjes.
- En nog veel meer, even lekker in een andere omgeving dan je eigen huis!

____________________________________________________________________________________________________________________

Update 19-4-2020

We ontvangen steeds meer aanvragen van mensen die er even uit willen. Dat kan in de bungalows prima. Alle bungalows hebben een eigen douche en wc en een omheinde tuin. Hier kunt u heerlijk genieten van het buitenleven, boswandelingen maken en de rust opzoeken.Alleen 't Noordersandt in Julianadorp aan Zee is gesloten tot 1 juni. De andere parken zijn gewoon geopend. U kunt hier gewoon verblijven,

De schoonmakers houden extra rekening met hygiene en we proberen zoveel mogelijk enkele dagen tussen de verblijven te laten zitten. Het kan zijn dat we u omboeken naar een andere, gelijkwaardige, bungalow ivm de beperkte aanwezigheid van het schoonmaakteam of om de veiligheid van u en/ of onze medewerkers te borgen. Mocht dit het geval zijn, dan zullen we dit vooraf met u overleggen.

____________________________________________________________________________________________________________________

Update 3-4-2020

Om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen zijn alle maatregelen door de overheid verlengd tot 28 april 2020.

Onze accommodaties beschikken allemaal over eigen sanitaire voorzieningen en zijn daarom gewoon geopend, op de bungalows in Julianadorp aan zee na. Heb je een boeking tot 28 april in een accommodatie? Dan ben je van harte welkom!

Verblijven tot 28 april 2020
Wanneer je een verblijf hebt geboekt tot 28 april 2020, dan kun je deze kosteloos verzetten naar een andere periode in 2020 of 2021.
Als je de boeking verplaatst naar een duurdere periode, dient dit verschil bijbetaald te worden.

Als je je huidige boeking toch wilt annuleren dan gelden de algemene voorwaarden of de voorwaarden van uw eigen annuleringsverzekering. Annuleren en/of verzetten kan per email op info@heerlijkebungalows.nl. Wegens de drukte en minimale bezetting kan het zijn dat de mails wat minder snel beantwoord worden.

De Veligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland (VNOG) heeft ook diverse controles toegezegd. Daarbij is aangegeven als er een overtreding word geconstateerd, het effect heeft op de aankomende weken en sluiting van de parken.

Ook bij verblijf op het park geldt: let op!! en neem alle RIVM regels in acht. Het ontvangen van visite of familie is op dit moment niet toegestaan. In deze periode zal er ook beveiliging rondgaan en bij overtreding zal direct de toegang tot het park ontzegt worden!!

WIJ DOEN EEN BEROEP OP U! GEBRUIK UW GEZONDE VERSTAND!

Verblijven na 28 april 2020
Wij houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en als er berichten vanuit de overheid komen die betrekking hebben op de periode na 28 april, dan zullen wij je hiervan op de hoogte brengen.

____________________________________________________________________________________________________________________

Update 30-3-2020

Het park in Julianadorp aan Zee heeft besloten om dicht te gaan tot 1 juni. Alle gasten die voor deze periode gereserveerd hebben, hebben een mail ontvangen met de mogelijkheid om de reservering om te boeken.

De overige parken blijven, vooralsnog, geopend. De reserveringen kunnen nog plaatsvinden. U bent nog steeds welkom. Wij nemen de richtlijnen van het RIVM in acht en vragen u om dit ook te doen. Mocht u ziek zijn, dan willen we u verzoeken om thuis te blijven. Wij blijven de berichtgeving volgen.

Wij hebben wel een speciale coulanceregeling voor gasten met een reservering t/m 6 april. Deze reserveringen mogen kosteloos worden verzet naar een andere periode. Als je de boeking verplaatst naar een duurdere periode, dient dit verschil bijbetaald te worden.

Deze coulanceregeling wordt vooralsnog niet verlengd.

____________________________________________________________________________________________________________________

Update: 24-3-2020

We begrijpen uw zorgen. De nieuwe maatregelen zijn net gepresenteerd. We hebben nog even tijd nodig om onze standpunten en adviezen aan u te kunnen presenteren. Uiteraard hebben we hierin ook oog voor uw belang en gaat het een in ander ook in gezamenlijkheid met andere partijen en belanghebbenden. Gezien de duur en de aard van de maatregelen, hebben we niet de illusie dat vandaag alles opgelost wordt. Overhaast dingen roepen heeft daarom ook geen zin. We kiezen bewust om even een pas op de plaats te doen zodat we met een goed overwogen standpunt naar buiten kunnen treden dat ook zoveel mogelijk in lijn is met de standaarden uit de branche. Er wordt sinds gisteravond volop overleg gevoerd.

Alle maatregelen die we gaan nemen komen op deze pagina. Op dit moment is er voor reserveringen t/m 6 april een de regeling voor het omboeken naar een verblijf later dit jaar. De kans is aanwezig dat deze regeling verlengd zal worden, maar hierin laten we ons adviseren door de brancheorganisaties.
 
Wij willen u verzoeken om dit nog even af te wachten zodat we in een later stadium u kunnen voorzien van de correcte informatie.
____________________________________________________________________________________________________________________

Geplaatst: 16-03-2020

Heerlijke Bungalows volgt de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet.

Op dit moment ontvangen we zeer veel telefonische vragen. Helaas kan het daardoor voorkomen dat je langer moet wachten dan je van ons gewend bent. Wij willen je dan ook vragen om alleen telefonisch contact met ons op te nemen als je een verblijf geboekt hebt tot 6 april 2020. Voor alle verblijven na 6 april volgt later bericht. Lees hier de antwoorden op de meest gestelde vragen over de gevolgen van het coronavirus op je vakantie.

Hoe gaat Heerlijke Bungalows om met annuleringen m.b.t. het coronavirus?
Verblijven tot 6 april 2020
Wanneer je een verblijf hebt geboekt tot 6 april 2020, dan kun je deze kosteloos verzetten naar een andere periode. Mocht er prijsverschil zitten tussen de huidige en de nieuwe periode dan wordt dit verrekend.

Als je je huidige boeking wilt annuleren dan gelden annuleringsvoorwaarden van Heerlijke Bungalows en/of de voorwaarden van uw eigen annuleringsverzekering. Annuleren en/of verzetten kan telefonisch via 06-41774998. Wegens de drukte zijn onze wachttijden momenteel langer dan je van ons gewend bent.

Verblijven na 6 april 2020
Vanuit de overheid zijn er nog geen berichten gekomen die een reden tot annuleren en/of verzetten van een boeking geven. Wij houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en als er berichten vanuit de overheid komen die betrekking hebben op de periode na 6 april, dan zullen wij je hiervan op de hoogte brengen.

Welke maatregelen heeft Heerlijke Bungalows in acht genomen m.b.t. het coronavirus?
Wij volgen de ontwikkelingen en richtlijnen rondom het coronavirus op de voet. Indien nodig zullen wij onze procedures waar nodig aanpassen en aanscherpen.

Op de vakantieparken worden er strikte gezondheidsnormen gehanteerd en informeren en moedigen wij onze gasten aan om de gebruikelijke instructies in acht te nemen: regelmatig handen wassen, in de elleboog hoesten en wegwerp tissues gebruiken.

Kan ik nog op vakantie vanwege het coronavirus?
De parken zijn momenteel allen nog geopend voor vakantiegasten. De vakantieparken liggen in een rustig gebied waar op dit moment geen bijzondere veiligheidsrisico’s gelden. Al onze accommodaties zijn vrijstaand en daardoor heeft u geen/weinig direct contact met andere vakantiegasten.

Wel vragen wij u om, wanneer u symptomen heeft van het coronavirus, geen vakantie te boeken bij Heerlijke Bungalows, of wanneer je al een vakantie geboekt hebt, deze te annuleren. Dit in verband met de gezondheid van onze overige gasten en ons personeel. Wij hopen op je begrip en medewerking.

Wat gebeurt er als het coronavirus op een van de parken wordt geconstateerd?
Als het coronavirus op het vakantiepark wordt geconstateerd, worden de medische en gezondheidsinstanties onmiddellijk op de hoogte gebracht. Procedures voor infectieziekten worden dan onmiddellijk ingezet.

Zijn de faciliteiten op gesloten? 
Vanaf zondag 15 maart 18:00 uur zijn alle restaurants gesloten. Het sluiten van ons restaurant geldt in ieder geval tot 6 april. Eventuele andere faciliteiten kunnen ook gesloten worden als daar aanleiding voor is. Zodra er meer bekend is zullen wij je hierover berichten.

De zekerheid van:
Europeesche Verzekeringen Qshops Trademark
Veilig betalen met:
iDEAL