Wilde dieren bekijken op de Veluwe!

Door Sandra op zaterdag 2 september 2017.

Wild kijken

De Veluwe staat bekend om haar prachtige natuur, bossen, heiden, zandvlaktes en de gezellige dorpjes. Maar de Veluwe staat ook bekend om haar 'Big 5'. Oftewel het wild.

Wie wil er nou niet een pootafdruk van een edelhert ontdekken of de diepe wroetsporen van het wilde zwijn herkennen? Met een beetje geluk en zie je een hert, ree, vos of das. De meeste kans op een wildontmoeting met deze Veluwe-bewoners heb je 's morgens vroeg of juist tegen de schemering.

Met de boswachter wild kijken

Tussen Ugchelen en Hoenderloo ligt het Natuurtheater: een echte skybox voor wildspotters! Je kijkt uit over een wildakker, waar zwijnen, herten en reeën graag komen om van het gras te eten dat hier is ingezaaid. Onderaan de heuvel is een zoelplaats – een ondiep meertje, waar het wild uit drinkt of een bad neemt. Van april tot september zijn er verschillende excursies met de boswachter naar het Natuurtheater.

Ook zelf kun je prima wild spotten. In Hoenderloo en Beekbergen zijn reeen en everzwijnen regelmatig te zien.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

BosBungalow 1 is compleet opgefrist

Door Sandra op zaterdag 10 februari 2018.

Ook BosBungalow 1 in Drenthe heeft een flinke make over gekregen. Hierbij is er flink veel opnieuw geschilderd en netjes afgewerkt. Ook hebben de vloer in de woonkamer volledig vervangen. Het resultaat is een mooie frisse woonkamer. Ook is er veel aandacht besteed aan het opfrissen van de badkamer en alle deuren zijn opnieuw geschilderd.

We hopen dat er komend seizoen veel mensen hiervan kunnen gaan genieten. Hieronder foto's van het resultaat!

Lees verder >

Heerlijke bungalows op de mooiste locaties in Nederland

Door Sandra op dinsdag 22 november 2016.

Heerlijke bungalows is een initiatief van het bedrijf BosBungalows. We zijn gestart met de verhuur van de BosBungalows in 2007. Dit kwam voort uit een persoonlijke wens om een vakantiehuisje in een mooie bosrijke omgeving te realiseren. Op de geweldige locatie in Wateren - Drenthe is  BosBungalow 1 gerealiseerd. We wilden heel graag andere mensen mee laten genieten van deze mooie omgeving en daarom hebben we besloten om de bungalow te gaan verhuren.

Lees verder >

BosBungalow 12, 13 en 14 op een rij

Door Sandra op zaterdag 8 juli 2017.

Inmiddels is naast BosBungalow 12 en 13 nu ook BosBungalow 14 bijna klaar voor de eerste gasten

Gezellig met meerdere gezinnen op vakantie? Dat kan hier prima. Voor iedereen genoeg ruimte en privacy en natuurlijk kun je elkaar opzoeken om leuke dingen te gaan doen.

Op dit moment worden de laatste klusjes afgerond aan BosBungalow 14 om vervolgens snel verder te gaan met BosBungalow 15.

 

 

 

 

Lees verder >