Wilde dieren bekijken op de Veluwe!

Door Sandra op zaterdag 2 september 2017.

Wild kijken

De Veluwe staat bekend om haar prachtige natuur, bossen, heiden, zandvlaktes en de gezellige dorpjes. Maar de Veluwe staat ook bekend om haar 'Big 5'. Oftewel het wild.

Wie wil er nou niet een pootafdruk van een edelhert ontdekken of de diepe wroetsporen van het wilde zwijn herkennen? Met een beetje geluk en zie je een hert, ree, vos of das. De meeste kans op een wildontmoeting met deze Veluwe-bewoners heb je 's morgens vroeg of juist tegen de schemering.

Met de boswachter wild kijken

Tussen Ugchelen en Hoenderloo ligt het Natuurtheater: een echte skybox voor wildspotters! Je kijkt uit over een wildakker, waar zwijnen, herten en reeën graag komen om van het gras te eten dat hier is ingezaaid. Onderaan de heuvel is een zoelplaats – een ondiep meertje, waar het wild uit drinkt of een bad neemt. Van april tot september zijn er verschillende excursies met de boswachter naar het Natuurtheater.

Ook zelf kun je prima wild spotten. In Hoenderloo en Beekbergen zijn reeen en everzwijnen regelmatig te zien.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Lekker fris interieur in BosBungalow 3

Door Sandra op zaterdag 10 februari 2018.

Vanaf nu beschikt BosBungalow 3 over een nieuwe loungebank en salontafel. Zo zit je nog lekkerder voor de houtkachel of tv en kom je heerlijk tot rust. Wij zijn in ieder geval blij met het nieuwe resultaat.

Lees verder >

Heerlijke bungalows op de mooiste locaties in Nederland

Door Sandra op dinsdag 22 november 2016.

Heerlijke bungalows is een initiatief van het bedrijf BosBungalows. We zijn gestart met de verhuur van de BosBungalows in 2007. Dit kwam voort uit een persoonlijke wens om een vakantiehuisje in een mooie bosrijke omgeving te realiseren. Op de geweldige locatie in Wateren - Drenthe is  BosBungalow 1 gerealiseerd. We wilden heel graag andere mensen mee laten genieten van deze mooie omgeving en daarom hebben we besloten om de bungalow te gaan verhuren.

Lees verder >

Nieuwste aanwinsten

Door Sandra op donderdag 15 december 2016.

We zijn druk bezig met het verhuurklaar maken van onze nieuwste twee aanwinsten. Twee ruime BosBungalows in Wateren, Drenthe.

Op dit gezellige park in Drenthe hebben we twee mooie plekken aan de rand van het park weten te bemachtigen en die worden nu klaar gemaakt voor de verhuur. De twee bungalows staan naast elkaar zodat je er gezellig met familie of vrienden samen op vakantie kunt en toch ieder je privacy behoud. De tuinen grenzen aan elkaar dus je kunt elkaar opzoeken wanneer je maar wilt.

Lees verder >