Snelle en goedkope busverbinding naar Apeldoorn vanuit Hoenderloo

De VisitVeluwe Express gaat vanaf zaterdag 15 april rijden tussen zes Hoenderlose vakantieparken en vier locaties in Apeldoorn: het centrum, Apenheul, Julianatoren en Paleis Het Loo. 

Tot eind september 2017 rijdt de VisitVeluwe Express op geregelde tijden tussen Hoenderloo en Apeldoorn: in de mei- en zomervakantie en in de tussenliggende weekeinden. Het project heeft een looptijd van één jaar. Het streven is om circa 20.000 mensen in dit jaar te vervoeren. Het project wordt mede gefinancierd door een subsidie van 125.000 euro van het Rijk.

De bus is bedoeld voor toeristen die verblijven op de recreatieparken in en rond Hoenderloo. Ook voor toeristen die ergens anders in de regio Hoenderloo verblijven is het mogelijk gebruik te maken van de VisitVeluwe Express. Zij kunnen een kaartje kopen bij de receptie van één van de deelnemende recreatieparken.

De deelnemende recreatieparken verkopen tickets met korting voor de attracties en het museum inclusief vervoer. Daardoor is het voor de gasten financieel aantrekkelijker om met de VisitVeluwe Express te reizen dan met de eigen auto. 

De zekerheid van:
Europeesche Verzekeringen Qshops Trademark
Veilig betalen met:
iDEAL