Heerlijke bungalows op de mooiste locaties in Nederland

Heerlijke bungalows is een initiatief van het bedrijf BosBungalows. We zijn gestart met de verhuur van de BosBungalows in 2007. Dit kwam voort uit een persoonlijke wens om een vakantiehuisje in een mooie bosrijke omgeving te realiseren. Op de geweldige locatie in Wateren - Drenthe is  BosBungalow 1 gerealiseerd. We wilden heel graag andere mensen mee laten genieten van deze mooie omgeving en daarom hebben we besloten om de bungalow te gaan verhuren.

Door de vele enthousiaste reacties zijn we gelijk een tweede bungalow gaan bouwen. Net nadat deze klaar was kregen we de vraag of we ook bungalows aan de kust verhuurden. Dit heeft ons aan het denken gezet, dat is natuurlijk ook een heel mooi stuk van Nederland. Niet veel later genoten de eerste gasten van een vakantie in de eerste KustBungalow.

Heerlijke Bungalows staan voor moderne en sfeervolle bungalows die zeer compleet uitgerust zijn. Alles voor een fijne vakantie is bij ons standaard aanwezig. Zo zijn bijna alle bungalows standaard uitgerust met een ledikantje, babybad, kinderstoel. Hier vragen we geen meerprijs voor zoals bij andere organisaties. Bovendien beschikken alle bungalows over 2 fietsen met een fietszitje of fietskar om de mooie omgeving mee te kunnen ontdekken. Geen gesleep met spullen, maar aankomen en direct genieten.

In de loop van de tijd zijn er vele leuke bungalows bijgekomen op mooie recreatieparken in Nederland. Stuk voor stuk prachtige locaties! Geniet van de bungalows in Drenthe, Gelderland en Noord Holland. Reserveren kan niet alleen op Heerlijke Bungalows maar ook op de pagina's van BosBungalows en KustBungalows. We hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in een van deze moderne ensfeervolle bungalows.

De zekerheid van:
Europeesche Verzekeringen
Veilig betalen met:
iDEAL