BosBungalow Duo A en B klaar voor de gasten

BosBungalow Duo A is al enige tijd gereed en inmiddels geldt dit ook voor de naastgelegen Duo B. De eerste gasten hebben er al in verbleven en schreven ons het volgende:

We waren er 4 dagen. Was top leuke camping. Kom hier zeker terug.

De bungalow is geschikt voor 4 personen en beschikt over 3 slaapkamers. De bungalow is gelegen aan de rand van het park op een zonnige plek.

 

 

BosBungalow 1 is compleet opgefrist

Door Sandra op zaterdag 10 februari 2018.

Ook BosBungalow 1 in Drenthe heeft een flinke make over gekregen. Hierbij is er flink veel opnieuw geschilderd en netjes afgewerkt. Ook hebben de vloer in de woonkamer volledig vervangen. Het resultaat is een mooie frisse woonkamer. Ook is er veel aandacht besteed aan het opfrissen van de badkamer en alle deuren zijn opnieuw geschilderd.

We hopen dat er komend seizoen veel mensen hiervan kunnen gaan genieten. Hieronder foto's van het resultaat!

Lees verder >

Lekker fris interieur in BosBungalow 3

Door Sandra op zaterdag 10 februari 2018.

Vanaf nu beschikt BosBungalow 3 over een nieuwe loungebank en salontafel. Zo zit je nog lekkerder voor de houtkachel of tv en kom je heerlijk tot rust. Wij zijn in ieder geval blij met het nieuwe resultaat.

Lees verder >

Hot News!

Door Sandra op vrijdag 24 november 2017.

Ook BosBungalow 13 en 14 zijn inmiddels voorzien van een houtkachel.

We hebben vandaag een houtkachel geplaatst bij BosBungalow 13 en 14 in Beekbergen. Dit is een mooie aanvulling om het comfort in de bungalow te verhogen. Na een lange wandeling in het bos is het heerlijk om daarna voor de houtkachel op te warmen met een drankje. De houtkachel zorgt voor aangename warmte.

Lees verder >

Houtkachel geplaatst bij BosBungalow Duo-A en Duo-B

Door Sandra op donderdag 21 september 2017.

We hebben afgelopen periode een houtkachel geplaatst bij BosBungalow Duo A en B in Drenthe. Dit is een mooie aanvulling om het comfort in de bungalow te verhogen. Na een lange wandeling in het bos is het heerlijk om daarna voor de houtkachel op te warmen met een drankje. De houtkachel zorgt voor aangename warmte.

Lees verder >

Wilde dieren bekijken op de Veluwe!

Door Sandra op zaterdag 2 september 2017.

Wild kijken

De Veluwe staat bekend om haar prachtige natuur, bossen, heiden, zandvlaktes en de gezellige dorpjes. Maar de Veluwe staat ook bekend om haar 'Big 5'. Oftewel het wild.

Wie wil er nou niet een pootafdruk van een edelhert ontdekken of de diepe wroetsporen van het wilde zwijn herkennen? Met een beetje geluk en zie je een hert, ree, vos of das. De meeste kans op een wildontmoeting met deze Veluwe-bewoners heb je 's morgens vroeg of juist tegen de schemering.

Lees verder >

Vier op een rij

Door Sandra op woensdag 9 augustus 2017.

BosBungalow 15 is de vierde bungalow die dit jaar opgeleverd is in Beekbergen. Een bungalow met een zonnige omheinde tuin. Geniet van de loungeset die onder de overkapping staat of ga lekker wandelen in het bos. Een fijne plek om je vakantie in eigen land door te brengen. Vlakbij de stad Apeldoorn, waar genoeg te beleven is. Denk maar eens aan de Julianatoren, Apenheul, Paleis het Loo, een subtropisch zwemparadijs, een groot winkelcentrum etc etc.

Lees verder >

BosBungalow 12, 13 en 14 op een rij

Door Sandra op zaterdag 8 juli 2017.

Inmiddels is naast BosBungalow 12 en 13 nu ook BosBungalow 14 bijna klaar voor de eerste gasten

Gezellig met meerdere gezinnen op vakantie? Dat kan hier prima. Voor iedereen genoeg ruimte en privacy en natuurlijk kun je elkaar opzoeken om leuke dingen te gaan doen.

Op dit moment worden de laatste klusjes afgerond aan BosBungalow 14 om vervolgens snel verder te gaan met BosBungalow 15.

 

 

 

 

Lees verder >

Twee nieuwe bungalows klaar voor de eerste gasten

Door Sandra op woensdag 19 april 2017.

In Beekbergen zijn de eerste twee nieuwe bungalows klaar voor de eerste gasten. BosBungalow 12 en 13 zijn gelegen op vakantiepark Lierderholt op een mooi aangelegd nieuw gedeelte van het park. Een prachtige locatie en twee splinternieuwe bungalows staan garant voor vakantieplezier in eigen land.

Lees verder >

Snelle en goedkope busverbinding naar Apeldoorn vanuit Hoenderloo

Door Sandra op donderdag 13 april 2017.

De VisitVeluwe Express gaat vanaf zaterdag 15 april rijden tussen zes Hoenderlose vakantieparken en vier locaties in Apeldoorn: het centrum, Apenheul, Julianatoren en Paleis Het Loo. 

Tot eind september 2017 rijdt de VisitVeluwe Express op geregelde tijden tussen Hoenderloo en Apeldoorn: in de mei- en zomervakantie en in de tussenliggende weekeinden. Het project heeft een looptijd van één jaar. Het streven is om circa 20.000 mensen in dit jaar te vervoeren. Het project wordt mede gefinancierd door een subsidie van 125.000 euro van het Rijk.

Lees verder >

Jaarwisseling 2017 / 2018

Door Sandra op maandag 9 januari 2017.

De reserveringen voor de komende jaarwisseling gaan erg hard. Alle bungalows zijn Hoenderloo en Beekbergen zijn reeds gereserveerd. In Drenthe zijn er nog wel mogelijkheden.

Lees verder >

Pagina's