Schagen

Op vakantie in Schagen kom je helemaal tot rust. Geniet van een bungalow op 8 kilometer van de zee en het strand. Wil je een lang weekend weg of liever een weekje weg? Het kan allemaal! Lekker met zijn tweeen of juist een gezinsvakantie of kindervakantie aan zee? Alle bungalows hebben extra voorzieningen zodat je met een kleine baby zorgeloos op vakantie kunt. Met deze luxe bungalows ben je zeker van een heerlijke vakantie aan de kust.

Recreatiepark Burghorn is een gezellig en kindvriendelijk park dichtbij het strand en de duinen. Op nog geen kilometer afstand is een overdekt zwembad met een (zwem)meertje. Het gezellige centrum van Schagen is op ca 2,5 kilometer. Hier kun je heerlijk winkelen in (deels overdekte) winkelcentrum. Er is een heel gezellig plein met vele terrasjes en restaurantjes. Ook in de omgeving valt er voldoende te beleven. De dorpjes in de omgeving organiseren gedurende het seizoen braderieen, markten en andere activiteiten.

Huur een vakantiehuisje in Schagen en geniet van strand, zee, bos, de klimduin en de faciliteiten van het park. De KustBungalow is een prima uitgangspunt voor een heerlijke vakantie.

Toon vakantiehuizen