Hoenderloo

De bungalows staan op een gezellig en kindvriendelijk park met diverse speeltuintjes, sportvelden en buitenzwembaden, waaronder een bad met vele waterelementen voor baby's, peuters en kleuters. Een restaurant en snackbar zijn ook aanwezig. In het recreatieseizoen worden er leuke activiteiten georganiseerd.

Hoenderloo ligt midden op de hoge Veluwe. In het centrum van Hoenderloo is de ingang van het Nationale Park de Hoge Veluwe. Hier vind je het Kröller-Müller Museum, Jachthuis Sint Hubertus en het ondergrondse museum Museonder. Een bezoek aan het nationale Park is een echte aanrader.

Wil je het dorp eens op een leuke manier verkennen? Maak dan eens een wandeling aan de hand van de 'Heldringroute'. Je komt dan o.a. langs de beroemde Heldringkerk.

De Veluwe is het fiets- en wandelgebied bij uitstek. Wees ontspannen inspannend bezig met als decor de Veluwse natuur! Bossen en heide, ruimte en rust.

Maar ook uiterwaarden, heuvels, valleien en zandverstuivingen, gezellige dorpen, historische stadjes, de Randmeren en bijzondere musea en attracties. Kom en beleef de Veluwe! Bij de wildobservatieplaatsen is het wild, met name vroeg in de ochtenduren of in de avondschemering, vaak goed te zien.

Toon vakantiehuizen